-Revolution-

Selamat berkunjung ke Forum Revolution
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 apakah benda itu?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
warlord



Number of posts : 6
Age : 36
Lokasi : kl
Registration date : 25/12/2008

PostSubject: apakah benda itu?   Thu Dec 25, 2008 7:53 pm

tanya sikit, dekat bawah map belah kiri tu ada macam radar ( pada mata aku) apa benda tu yer?

aku nak masukkan screen shot tapi gagal ler
Back to top Go down
View user profile http://dam-dum.blogspot.com
RevolutioN
Admin
Admin


Number of posts : 27
Lokasi : GB Star Cyber Cafe
Registration date : 25/12/2008

PostSubject: Re: apakah benda itu?   Thu Dec 25, 2008 8:51 pm

warlord wrote:
tanya sikit, dekat bawah map belah kiri tu ada macam radar ( pada mata aku) apa benda tu yer?

aku nak masukkan screen shot tapi gagal ler


aku xfaham le... cuba jelaskan ayat ko lagi
Back to top Go down
View user profile http://revolution.ultimarpg.net
warlord



Number of posts : 6
Age : 36
Lokasi : kl
Registration date : 25/12/2008

PostSubject: Re: apakah benda itu?   Thu Dec 25, 2008 9:07 pm

macam ni skang kat screen kita ada map kecik belah atas kanan kan, dekat map kecik tu bawah jer sikit ada bentuk bulat cam radar kaler merah (rujuk cursor dalam gamba tu)

Back to top Go down
View user profile http://dam-dum.blogspot.com
RevolutioN
Admin
Admin


Number of posts : 27
Lokasi : GB Star Cyber Cafe
Registration date : 25/12/2008

PostSubject: Re: apakah benda itu?   Thu Dec 25, 2008 9:29 pm

warlord wrote:
macam ni skang kat screen kita ada map kecik belah atas kanan kan, dekat map kecik tu bawah jer sikit ada bentuk bulat cam radar kaler merah (rujuk cursor dalam gamba tu)


owh.. tu radar masa utk melompat... bila dah full bole melompat lagi... tu kuar bila naik jin tunggangan di special map...
Back to top Go down
View user profile http://revolution.ultimarpg.net
Sponsored content




PostSubject: Re: apakah benda itu?   Today at 2:16 am

Back to top Go down
 
apakah benda itu?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» tawaran kerja part/full time

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
-Revolution- :: Kaunter Pertanyaan :: Kaunter Pertanyaan-
Jump to: